tirsdag 25. juli 2017

Senebetennelse

Senebetennelse kan være svært smertefullt og vanskelig å bli kvitt. Senebetennelse er en betennelsesreaksjon i en sene. Senebetennelse er kroppens måte å forsvare mot overbelastning.

Senebetennelse kan være vondt og ubehagelig. Senebetennelse i håndleddet er en tilstand der muskelsener og senekjeder i håndleddet er betente. Slike plager kommer gjerne etter ensidig belastning av . Senebetennelse, tendinopati, i skulderen er en irritasjon i en sene, vanligvis som følge av overbelastning. Betennelsen er ikke forårsaket av bakterier eller virus, . Begrepet senebetennelse har gått ut på dato.


Tilstanden skyldes ikke betennelse, og pasientene skal ikke ha betennelsesdempende . En senebetennelse er en akutt reaksjon i sene og muskel som resultat av overbelastning eller friksjon. Mange sammenlikner en senebetennelse feilaktig med . Vi ser et økende problem med denne type plager og har veldig god erfaring med å behandle disse plagene. Senebetennelse skyldes som regel en gjentagende bevegelse som skaper irritasjon inne i senen.


De fleste blir helt bra, men det kan ta uker og . Senebetennelse (tendinitt) er en tilstand med smerte og eventuelt lett hevelse i en muskelsene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg