torsdag 6. juli 2017

Svangerskaps diabetes

Svangerskapsdiabetes oppstår når den gravide har for høyt blodsukkerverdi i blodet. Svangerskapsdiabetes forsvinner vanligvis etter fødselen. Hovedforskjellen på svangerskapsdiabetes og annen diabetes er at svangerskapsdiabetes som regel går over. Svangerskapsdiabetes er også ofte enklere å . Ved påvist sukker i urinen eller økt risiko for svangerskapsdiabetes bør det utføres en glukosebelastning.


Jeg ønsker å dele min erfaring med svangerskapsdiabetes av to grunner; For det første er det få som kan noe om dette. Jeg ble sjokkert over hvor lite jordmødre . Svangerskapsdiabetes er sukkersyke (diabetes) som oppstår i svangerskapet. Sukkersyke vil si at sukkernivået i blodet er . Noen gravide utvikler diabetes under svangerskap, såkalt svangerskapsdiabetes, en variant som ofte forsvinner ved avsluttet svangerskap.


En av de vanligste komplikasjonene under svangerskapet er utvikling av svangerskapsdiabetes. WHO også definert som svangerskapsdiabetes. Svangerskapsdiabetes er en tilstand mange gravide bekymrer seg for. Men hvem kan få det, hva er det egentlig, og hvordan behandler man . Svangerskapsdiabetes kan føre til større barn og komplikasjoner under fødsel - og forhøyer samtidig risikoen for at kvinnen utvikler diabetes i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg