mandag 17. juli 2017

Vaksiner australia

Vaksineanbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI) og Verdens helseorganisasjon (WHO) ved reise til Australia. Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de fleste øyer i Oseania. Skal du reise utenfor Europa for første gang må du antakeligvis ha flere forskjellige vaksiner.

Les mer om hva du må tenke på når det gjelder vaksiner her! For eksempel, hvis du skal reise til land i vest- og sør-Europa, Kanariøyene, Madeira, USA, Canada, Australia og New . Vaksineklinikken er til enhver tid oppdatert på hvilke vaksiner som anbefales til. Ved alle reiser til land utenfor Vest-Europa, USA, Canada, Australia og New . Krav og anbefalinger vedrørende vaksinasjon endres løpende, derfor anbefaler vi at du kontakter din egen lege eller nærmeste vaksinasjonssentral for detaljert . Hvis du tenker på å lage en tur til Australia må ta hensyn til all nødvendig for å nyte en trygg og minneverdig ferie forholdsregler. Har du tenkt på vaksiner før du skal på reise?


Reisevaksiner er anbefalt til alle land utenfor vest Europa, Australia, New Zealan USA og . Folk som skal reise i Asia (unntatt Japan og Singapore), Afrika, Latin-Amerika, Stillehavsøyene (unntatt Hawaii) og deler av det tidligere Øst-Europa, anbefales å . Dagbladet): Det er ikke bare i Norge at vaksinasjonsdebatten raser. Etter det flere australske mediehus erfarer, så skal den australske .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg