torsdag 13. juli 2017

Lietorvet skien

Lietorvet har god beliggenhet i øvre del av Skien sentrum og har god parkeringsdekning. Lietorvet fikk et løft i 19da hele senteret ble modernisert og utvidet . Lietorvet, Man - Fre: 0900-200 Lør: 0900-180 98.

MENY Lietorvet - Liegata -1 37SKIEN. Finn tilbud fra Skoringen på Lietorvet Senter i Skien. Finn informasjon, adresser og åpningstider for butikken.


Ser du etter ◴ åpningstidene til Skoringen?

Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Skoringen i Lietorvet Senter i Skien på Tiendeo. Hos Synsam Skien Lietorvet finner du et stort utvalg briller, solbriller og linser, og får gode råd hos våre optikere. Yilbay Confekthjørnet Sitt Ned kunst kafé. Hansen Bar Skien Becks Brasserie Bar Big Horn Steak .

Butikken ligger sentralt plassert ved torvet i første etasje på Lietorvet kjøpesenter i Skien. Nina Merete Eriksen overtar som senterleder for Lietorvet i Skien, etter at Thomas Aasland takket ja til sluttpakke tidligere denne uka. Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet.


Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til . Lietorvet er et intimt og koselig senter i den øvre delen av Skien. Kontaktinformasjon for Princess Lietorvet Skien, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Kontakt Q-Park kundesenter for med informasjon. Gullsmeden i Lietorvet Per Tengel Tveten. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Varsel om detaljregulering, høring av planprogram samt arbeid med utbyggingsavtale for et areal øst for Louises gate på Lietorvet.


Høsten 20flyttet vi inn i nye lokaler i Lietorvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg