tirsdag 11. juli 2017

Hva er høy feber hos barn

Hvorfor oppstår feber, og hva er vanlige årsaker til feber? Derfor ser vi ofte at sykdommer som medfører høy feber hos barn, ikke behøver å gi feber hos . Feber hos større barn og voksne, veiviser.

Små barn kan lett få høy feber uten at det behøver å være tegn på noe alvorlig. I de fleste tilfeller er feber et tegn på infeksjon, men barn som har vært svært aktive, eventuelt som har skreket mye, kan få . Feber er et vanlig symptom hos barn, og mange barn kan få høy feber selv ved. Hvis barnet har høy feber trenger det hvile og søvn innimellom.


FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er. Dette er viktigere å sjekke enn hvor høy feberen er. Feber hos barn er den vanligste årsaken til at foreldre kontakter lege. Det er imidlertid svært sjelden at temperaturen blir så høy at feberen i seg.


Er man i tvil om hva som feiler barnet, og hva som skal gjøres, bør man alltid kontakte lege. Hvorfor får vi feber, og hva skal du gjøre om barnet ditt har feber? Hva er høy feber, hvordan måle feber på barn, og hva er forskjellen på. Feber en uke i strekk er ikke uvanlig hos barn, har Hermansen erfart .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg