onsdag 5. juli 2017

Ølgjær hår

Jeg vil ha langt hår til sommern,derfor skal jeg se om dette med ølgjær virkelig fungerer. BufretLignendeSom et råd mot hårtap anbefales det å oppløse en teskje ølgjær i et glass med. Gjør ølgjær håret tykkere, hvis ikke, hva kan man bruke får å få tykkere hår?

Flottere hår, hu negler og generelt bedre helse – det er disse . Er det sant at ølgjær gjør at håret våkser raskere? Dette gjør at vi mister hår men at det fortsatt er håp om å få det tilbake. En teskje med ølgjær i et glass med vann pr dag gjør underverker for .

Idag ble jeg fortalt at ølgjær er svært rik på B-vitaminer og da falt alle brikkene på plass. B-vitaminer er, som kjent, veldig bra for hu hår og negler. Jeg digger kort hår og kunne gjerne tenkt meg å ha bob. Det er ikke så rart med tanke på at tablettene består av ølgjær, hirse, biotin, selen, . B-vitaminer som er nødvendig for hu hår, negler, nervesystem og stoffskifte.


Daglig inntak er én teskje utrørt i vann . GOD EFFEKT: Ølgjær har gjort underverker for hår og negler til Rannveig. B-vitaminer er nødvendige for hu hår, negler, nerver og stoffskiftet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg