torsdag 27. juli 2017

Turkis farge

Turkis er en farge som inngår i fargespekteret, med bølgelengder rundt 500-5nm. Ordet turkis kommer fra fransk, (pierre) turquoise, tyrkisk (stein), avledet . Våre vakreste turkise og blågrønne farger.

Se fargene og få forslag til gode farger som du kan kombinere med. Så kan du eventuelt blande inn hvitt for å få en lysere farge. Annet ord for turkis (fargen) - Anonymforum - Forum - Klikk.


BufretLignendeBlanding farger er den beste måten å få presise skyggen av fargen du er i behov av for prosjektet.

Turkis er en farge som kan variere fra en varm til en kald . Rødt er en energisk og ildfull farge, som signaliserer aktivitet og dramatikk, kjærlighet. Turkis hører også til i den kalde enden av fargespekteret, den er enda . Anonym; 511637; Kjønn: Ikke viktig. Hvilke farger skal jeg blande for å lage turkis farge? Hvis du vil ha litt roligere farger, så er både hvitt, beige og gråtoner fint. Den ene er mystisk, tiltalende og eksotisk.


Det er egentlig flere grunner til at jeg valgte turkis i klinikken. For det første må jeg få lov til å si at det meste i den er gjenbruk,.

Turkis er den fargen som tydeligst stikker seg fram blant alt det hvite og grå når folk begynner å male og tapetsere med farger igjen etter 15 . Turkis er en farge som er en latterlig blanding av blå og grønn. Det nøyaktige blandingsforholdet mellom blått og grønt, og hvor mye latterlighet . : Turkis (farge) – leksikonoppføring. Fargen som ligger mellom grønn og blå på fargeskalaen, fargen en ofte. Diasecure alt-i-ett insulinkit turkis farge 1stk.


Vis fullstørrelse Diasecure alt-i-ett insulinkit turkis farge 1stk. Oppsamlingsetui for insulinpenn, brukte og nye kanyler . Spiselig konsentrert farge som egner seg for maling og kan tilsettes som fargestoffer i f. Kjempe tøft metallskap med sprek turkis farge. Hjem Ballonger, vimpler, festdekor Farge: Turkis. Bilde av stk servietter, 3-lags, turkis med prikker.


Pinnsvin Design's egen linje naturgarn av meget høy kvalitet - og til en grei pris! Dette garnet er en blanding av ren cashmere og silke, supert til alle typer herlige .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg