fredag 21. juli 2017

Hvordan måle feber

I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på 38° C i. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om . Feber hos små barn; Hvordan bør feberen måles? Gode råd ved feber; Febernedsettende medisin; Når bør du kontakte lege? Det er lett å gjøre feil når du skal måle kroppstemperaturen.


Feber defineres som temperatur over 38°C målt i endetarmen. Her finner du artikler om hvordan det er å leve med ulike tilstander og sykdommer .

Feber defineres som en kroppstemperatur på °C eller mer målt i endetarmen. Yngste sønnen min blir varm over hele seg hvis han har litt feber, altså jeg legger merke til. Hvordan måler dere med indrarødt termometer? Det innebærer at grader målt under armen med et elektronisk termometer kan. Febermåling i armhulen er derfor ikke særlig pålitelig.


For å finne ut mer om informasjonskapsler og hvordan du sletter dem, se våre . Fagstoff: Det finnes ulike måter å måle kroppstemperaturen på. Ofte er det andre observasjoner eller kjente sykdommer som gjør at vi ønsker å . Jeg er alene og kan ikke kjenne på panna mi. For det første har jeg naturlige kalde hender og for det . Les også: Feberkramper - en skremmende opplevelse. Det finnes flere typer termometer som kan brukes for barn. Storebror har vi gått over til å måle i øret da han ble hysterisk av det andre.


Når du får feber, stiger kroppen din over normal kroppstemperatur på 9grader Fahrenheit og din indre termostat, i hypotalamus delen av hjernen din, . Selv om målinger tatt under armen er kanskje ikke alltid helt nøyaktig, kan de gi deg en omtrentlig tall for å bestemme. Gå til Måling av temperatur - Alle målinger av temperatur tar sikte på å gi et estimat av kroppens kjernetemperatur. Leste i et blad fra BAM at de anbefalte at feber ble målt med digitalt termometer i endetarm da øretermometer ikke var til å stole på hos så små. Når man måler tempen under armen, skal man da plusse på noe for å få.


I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på . Vet at det ikke anbefales å måle feber i munn, grunnet hygiene, men når du. Det beste er å måle tempen i baken, da trenger du ikke legge til eller trekke fra. Prosedyrer: Lurer på hvordan dere måler temperaturen på.


Den klassiske og mest presise målemetode er endetarmsmålingen. Dette er også den beste måte til barn under tre år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg