tirsdag 11. juli 2017

Hva hjelper mot matforgiftning

Matforgiftning skyldes at bakterier kan formere seg i store mengder fordi mat blir håndtert dårlig, varmebehandles for lite eller lagres utilfredsstillende. Det er større sjanse for å bli matforgiftet når vi er ute og reiser i utlandet. Ofte hjelper det å unngå matlukt og veldig fet mat.

Syns jo så synd i han men aner ikke hvordan jeg kan hjelpe! Matforgiftning er en sykdom med kvalme, oppkast, magesmerter, diaré og noen ganger feber. Nei, jeg har ikke hatt mange partnere, og ingen av de har squirtet.


Avhengig av hva du har fått i deg, kan det også oppstå frysninger og feber, blodige.

Det finnes ingen spesifikk behandling mot matforgiftning. Og i slike tilfeller tas alle råd i mot med åpne armer, gode som dårlige. Hva gjør du når samlivsbruddet havner i retten?


Cola uten kullsyre skal hjelpe mot kvalme og oppkast. Ananya Mandal, MD Matforgiftet løser vanligvis av seg selv i noen dager. Dermed drikkevann alene hjelper ikke, og noen ganger kan være skadelige som det er ytterligere deprivasjon av salter.


Dette er et kjerringråd som også kan hjelpe barn og spedbarn som har diaré. Hvis det er diaré uten feber, så skyldes det matforgiftning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg