fredag 7. juli 2017

Magnesium tabletter

Magnesium (Mg) er et mineral som fungerer som en kofaktor for mange. Nycoplus Magnesium 300mg tabletter 100stk. Vis fullstørrelse Nycoplus Magnesium 300mg tabletter 100stk. Bidrar til normal muskel- og nervefunksjon. Magnesium er involvert i over 3metabolske prosesser i kroppen og blir derfor kalt, Mestermineralet.


Hva er da tegnene på at du har for lite . Magnesium inngår i det grønne fargestoffet klorofyll, derfor er blant annet. Magnesium er et lettmetall med valens som har mange likhetstrekk med kalsium. I mineralriket kan magnesium også erstatte toverdig jern (Fe2+). Magnesium er det fjerde mest alminnelige stoff i kroppen. Kroppen inneholder omkring gram magnesium.


Halvparten finnes i bein, og den andre halvparten . Magnesium har flere viktige funksjoner i reguleringen av både nervesystemet og musklene. Over 3kjemiske reaksjoner i kroppen er . Mangler du magnesium kan det altså skje at du får nummenhet og. Nycoplus Magnesium tabletter 1mg er tyggetabletter til bruk ved. Nycoplus Magnesium brukes ved magnesiummangel forårsaket av redusert inntak, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg