mandag 17. juli 2017

Symptomer på stoffskifte

Tristhet, tiltaksløshet, økt søvnbehov og forstoppelse er bare noen av symptomene på lavt stoffskifte. BufretLignendeUtviklingen kan gå langsomt og nesten umerkelig, og i tidlig fase kan en person med hypotyreose være helt uten symptomer. NO: Stoffskifteproblemer er noe som stadig får mer oppmerksomhet i media, og det er spesielt lavt stoffskifte som har stått mest i fokus.

De vanligste symptomene sees hos de fleste med lavt stoffskifte, men disse symptomene er lite spesifikke, utbredt i befolkningen, og kan . Symptomer på for høyt stoffskifte og symptomer på for lavt stoffskifte. Høyt stoffskifte betyr derimot at alle prosesser i kroppen går raskere enn normalt. Det fører til symptomer som nervøsitet, hjertebank, skjelvinger, .

Lavt stoffskifte kan gi symptomer som tretthet, tristhet, tørr hud og hårtap. Lavt stoffskifte behandles ved tilførsel av hormonet tyroksin (tablett). Når produksjonen av hormonene øker, vil det føre til at alle kroppens funksjoner går raskere.


Derfor kan høyt stoffskifte gi symptomer fra flere av kroppens . Lavt stoffskifte kan gi symptomer fra de fleste organer i kroppen. Behandling av lavt stoffskifte består i å erstatte mangelen på tyroksin fra skjoldbruskkjertelen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg