tirsdag 18. juli 2017

Amfi os

Let opp Thon WiFi når du besøker senteret, og følg instruksjonene for å komme i gang. AMFI Os ligger ved RV5i Os kommune sør for Bergen. AMFI Os, Man - Fre: 1000-200 Lør: 1000-180 50.

Cafe Flåten AS, Amfi Os, 52Os, 35. Alle våre ansatte jobber hver dag for at du som kunde skal trives hos oss. Her finner du et stort utvalg av mat og drikke, og vi . Helsekosten ligger sentralt plassert i senteret på AMFI Os.

AMFI Os ligger ved E i Os kommune sør for Bergen. Senteret har en god butikkmiks og en sterk dagligvare, huser også tjenester innen helse og er et . Ikkje sidan NM i Oseana i 20har Os Handbakklubb husa eit større arrangement. Leigetakarane hos AMFI Os har lange tradisjonar for vekst, og har dei siste åra auka omsetnaden med rundt 3-prosent i året og lagt over . Den siste tiden har det pågått ombyggingsarbeid på Amfi Os. Både i august og september åpnes det nye butikker på senteret. AMFI Os har butikker fordelt på 0kvadratmeter og er det største kjøpesenteret i Os kommune.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Velkommen til vår forretning i Amfisentret på Os. Med lys innredning og rikelig utvalg av gull – og sølvsmykker samt rimelige klokker har denne butikken en . LAB Entreprenør har bygget ut Amfi Os i Os kommune i Hordaland med 6.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg