mandag 7. mars 2016

Nakkesmerter behandling

Nakkesmerter og kink i nakken oppstår gjerne akutt. Hvis nakkesmertene ikke forsvinner eller blir verre, kan det være nødvendig med behandling. Langvarige nakkeplager er ofte sammensatt, og symptomene kan da i tillegg være:.

Alle klinikkene i NEMUS tilbyr utredning, behandling og forebygging av . Med nakkesmerter menes smerter i nakkeregionen, det vil si øvre del av rygg,. På den måten kan man slippe unna påfølgende nakkesmerter og f. Ofte er det ikke så mye som skal behandles før plagene blir langt bedre eller borte. Her kan du lese om ulike årsaker til nakkesmerter og hva du kan gjøre for å bli kvitt de. Visste du at over av befolkningen har nakkesmerter?


Reseptfritt og gratis: Her får du gode råd og videoinstruksjon i hvordan du kan behandle og forebygge nakkesmerter og hodepine. Nå pågår det også et norsk studie som skal se om det kan ha forebyggende effekt å gå i behandling i forhold til nakkesmerter. Kiropraktoren søker å gjenopprette normal funksjon og bevegelse i nakkens bevegelsesapparat.


Nakkesmerter er definert som smerter eller ubehag lokalisert i området mellom. Ved nakkesmerter av kortere varighet anbefales manuell behandling . Det kan være mange årsaker til nakkesmerter. Ved Atlasklinikken vil det bli utført en grundig undersøkelse med påfølgende behandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg