torsdag 10. mars 2016

Arkaden

Arkaden Shopping ligger i Karl Johans gate i hjerte av Oslo. I tillegg til kjente kjedebutikker har vi merkevarer . BufretLignendeArkaden - Butikker og virksomheter. Ræma 10flere typer villfanget, norsk fisk og opp-kuttede grønnsaker til under hundrelappen! Fiskemiddagen finner du hos din REMA 10på Arkaden.


Det er ikke alltid like lett å finne på noe til den som har alt! Med et gavekort på Arkaden Storsenter eller i Skien Sentrum er mye løst – her kan den heldige selv .

På Arkaden Torgterrassen kan vi by på varierte og hyggelige butikker og spisester. Arkaden Torgterrassen har en sterk posisjon som det største kjøpesenteret i Stavanger og står for av detaljomsetningen i sentrum. Velkommen til Arkaden, kjøpesentret i hjertet av Skien by. Her er vi opptatt av god service og tilgjengelighet for våre kunder.


Arkade av latin arcus, bue er en buerekke på en frittstående søylerad. I middelalderens arkitektur danner arkaden den nederste etasjen i midtskipsveggen, . Arkaden Shopping ligger i Karl Johans gate og er Oslos eneste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg