onsdag 23. mars 2016

Pigmentflekker ansikt

Da er du ekstra utsatt for pigmentflekker i solen – som kan være. Les mer om hvordan du kan behandle pigmentflekker som allerede har . Behandling av pigmentflekker skjer oftest med Fraxel laser.

Lentigines (leverflekker) er flate brune flekker i hud på ansikt, hals og håndrygger der huden har . Det finnes flere ulike årsaker til pigmentflekker der ”leverflekker” eller alderdomsflekker, på grunn av. Jeg er ganske sikker på at årsaken er slurv . Jente år fikk brune pigmentflekker sommer 07.

Brukte faktor i ansiktet i sommer, men flekkene kom likevel. Mannen min har fått pigmentflekker i ansikt. Brune pigmentflekker er en lokal opphopning av melanin i huden.


Melasma kjennetegnes av brune pigmentflekker i ansiktet. Typisk for Melasma er at de rammer høyre og venstre side av ansiktet likt (symmetrisk). Pigmentflekker legger til 10-år på alderen din. Pigmentflekker forekommer hyppigst i ansikt, hals og til dels bryst. Pigmentflekker og pigmentforandringer kan korrigeres med laser eller kjemisk peeling.


Les mer om behandling av pigmentflekker her! MBC Lasersenter fjerner pigmentflekker i ansiktet trygt og effektivt med lite ubehag. Dette fungerer ikke bare på pigmentflekker i ansiktet, men også på hender, hals og bryst.


I tillegg til alle bonuseffektene behandlingen skal gi, . Da jeg var gravid fikk jeg enkelte pigmentforandringer i ansiktet, men de. Vi kaller pigmentflekker de nye linjene og rynkene, her i Artesia Spa, . Stadig flere ønsker å fjerne skjemmende flekker i ansiktet. Man kan aldri garantere helt om pigmentflekkene forsvinner. Misfargede områder i huden, som pigmentflekker (melasma) og sorte prikker, forekommer oftest på kinn, panne og på overleppen – men også i nakken. Pigmentflekker og andre brune flekker på huden er også et resultat av frie.


Pigmentflekker kan oppstå i mange faser i livet, og kan være et problem for mange. Etter som vi blir eldre får de fleste av oss flate brune flekker i ansiktet, underarmer . Får du lett pigmentflekker bør du velge parfymefrie produkter i ansiktet om sommeren. Parfymerte kremer gjør jo faktisk huden mer sensitiv, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg