onsdag 16. mars 2016

Diare baby 8 mnd

Diaré er svært vanlig i forbindelse med mage-tarm-infeksjoner. Barn kan ha tynn avføring uten at det av den grunn er snakk om diaré. Barn under måneder får diare; Barnet ikke vil drikke og har diare; Barnets diare har .

Han hadde mye plager med bløt avføring, til tider diare, som det var mye slim og mye fett i. Barn som er yngre enn tre måneder gamle, får sjelden omgangssyke, men omgangssyke er farligst for små. Mange foreldre blir engstelige når barnets avføring ikke er normal, når den for eksempel er påfallende løs og barnet må hyppig på do. Ved diaré forsvinner mye væske raskt, og det er viktig å erstatte væsketapet for å. Diaré hos barn går som regel over i løpet av en uke, men kan føre til at barnet mister mye væske. Det viktigste du kan gjøre for å forebygge dehydrering er å tilby . Småen (8mnd) har hatt diaré (varierende konsistens og farge) i over to uker! Nå har det endelig begynt å stabilisere seg.


Mine gutter fikk første tann da de var mnd og mnd. Baby har slik diare, tømming annen hver til hver time, dette er på andre døgnet nå. Han er i helt ok form, drikker og spiser bra.


Begynte med grøt for en mnd siden etter anb fra helsestasjon. Tips til baby med omgangssykeinnlegg30.

Små mager kan dessverre også få vondt, og det er ganske vanlig med diaré og forstoppelse. En liten baby med forstoppelse er ikke morsomt, fordi det gjør vondt å bæsje. Avføringsfrekvensen varierer fra 6–ganger daglig til gang per uke. Diaré og oppkast etter inntak av enkelte næringsmidler, uten at det foreligger . Oppkast og diaré hos barn oppstår som regel på grunn av en. Barn under måneder er fortsatt beskyttet med immunstoffer fra moren, og får . Thea Elisabeth (mnd) har hatt diarè i snart uker.


Sv: Langvarig diarè gutten vår har hatt diare i snart . Rotavirus er svært smittsomt, og barn mellom tre måneder og tre år er mest utsatt for å bli. Les også: grunner til at barn får vondt i magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg