fredag 4. mars 2016

Apotek bergen bystasjonen

Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede åpningstider. Hudpleiesalong; Vaktapotek; Søndagsåpent apotek; Apotek som fører. Tilbud fra Ditt apotek i Bergen-brosjyren.

Vitusapotek Nordstjernen i Bergen storsenter er et av våre apotek med egen hudpleiesalong. Vi har også lengre åpningstider enn alle andre apotek i Bergen. Vitusapotek Nordstjernen - Bergen Bergen Storsenter Strømg.


Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet.

Bikkja har diare, må på apoteket og kjøpe canicur, men det er søndag! Nordstjernen på Bergen Storsenter er vaktapoteket i Bergen, og det er. Tror alle større byer har apotek som er åpent på søndager, hvertfall noen. Hvis den er open i dag så er det apoteket som er på bystasjonen. Og det skal være noen vaktapotek som har døgnåpent, kommer jo an på hvor du bor.


I Bergen er apoteket på Bystasjonen døgnåpent. Busstasjon, parkeringshus, apotek, kontorer og butikksenter med butikker. Bergen Storsenter Bystasjonen ligger i sør-enden av Lille Lungegårdsvannet . Finn tilbud fra Vitusapotek på Bergen Storsenter, Strømgt.

Tilbud fra Boots Apotek, Tilbud Boots Apotek. Mand-lørd: 08:00-23:Sønd: 10:00-23:00. Vitusapotek Nordstjernen i Bystasjonen er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidete . Vestkanten Storsenter - Vitusapotek Uansett hvilket Vitusapotek du besker, s skal kundeopplevelsen vre den samme, gode. Se oversikt over pningstider til apotek og utvalget i nettapoteket.


Bergen Storsenter - Vitusapoteket Nordstjernen Apoteket er vaktapotek for . VitusApotek Nordstjernen - Bergen, Vaktapotek, 84. I foajeen i Sentralblokka på Haukeland finn du eit apotekutsal. Dei gjer klar resepten din medan du ventar. Bergen Storsenter (Busstasjonen, Bystasjonen) er et kjøpesenter i Bergen, eid av Thon Eiendom.


Her er inngang til en offentlig busstasjon, Bystasjonen, og et . Se i menyen og kataloger av butikker i Bergen Storsenter. Servicetilbudet er også rikt, med vaktapotek, vinmonopol, frisør, velværesenter og tannlegesenter. Reisende, handlende, cityvankere, stril, voksne, barn. Hos oss er alle innom fra tid til annen.


Vi har holdt hus her i over år og gleder oss . Bergen Storsenter - Vitusapoteket Nordstjernen. Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede åpningstider . Noen som vet om apoteket på Bystasjonen er åpent i morgen og evt når?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg