tirsdag 8. mars 2016

Baby utslett

Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet, og går over av seg selv. Om det er et kløende utslett finnes det lindrende . Har det lille barnet rare prikker, utslett eller tørr hud?

Her finner du fakta og tips om babyens hud. Babyens hud kan lett bli irritert på steder der det kan være litt . Utslett er en av de vanligste årsakene til at foreldre tar med barnet sitt til legen. Som regel er det ikke alvorlig, men det kan være et faresignal.

Denne kremen har vært super for min sønn som fikk utslett når han var på samme alder som din baby. BufretLignendeInformasjon om vanlige utslett hos nyfdte og spedbarn. Mange spebarn har i den første tiden røde prikker med en liten talgpropp i. Ofte er utslettet sterkest i ansiktet, og huden blir gjerne flammet. Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. Min datter på mnhar i de siste dagene utviklet et eksemliknende utslett i ansiktet,på halsen,litt nedover mot bringen og bakover mot . Det er ikke uvanlig at en baby får utslett.


Skurv, bleieutslett, nyfødtutslett er vanlige utslett. Det finnes noen utslett hos spedbarn som man bør .

Ledsagende symptomer som kløe eller feber? Andre i barnets nærhet som også har utslett? Utslettet kan være del av en barnesykdom, et ledd i en barnesykdom eller det kan være et eksem. Utslett opptrer i mange varianter og kan være symptom på en rekke forskjellige sykdommer, noen helt ufarlige, men også alvorlige. Dette er en oversikt over noen vanlige utslett og hudforandringer som kan opp- stå hos små barn . Utslett som oppstår på grunn av varme er et svakt rødt utslett med små.


Fem til dager etter smitte får barnet utslett i kinnene. Utslettet kan spre seg til kroppen, bein og armer og kan minne om røde hunder. Gutten vår på måneder har et utslett i pannen som har vist seg å være svært gjenstridig. Hudavdelingen Stavanger Universitetssykehus.


Jenta mi har fått et rødt og ganske hissig utslett nedentil, altså ikke på og rundt rumpa, men foran og rundt kjønnsleppene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg