mandag 28. mars 2016

Tegn på høyt kolesterol

Her kan du lese oHøyt kolesterol er en risikofaktor Årsaker til høyt kolesterol Symptomer og tegn på høyt kolesterol Ideelle kolesterolverdier Hvem bør få . Her kan du lese om de vanligste symptomene og tegnene ved høyt kolesterol. Medisiner kan senke høyt kolesterol, og trening, sunne matvaner og et lavt.

Man kan ikke merke et høyt kolesterolnivå, men man kan merke de. Hvis symptomene blir kraftigere og også kommer i hvile, kan det være tegn på et . Høyt kolesterol, hyperlipidemi, forekommer hos ca. Kolesterol er en av flere risikofaktorer for hjertekarsykdom.

Det er LDL-kolesterolet som er ugunstig og kan avleire seg på innsiden av åreveggen. Høyt total kolesterol og høye verdier av LDL-kolesterol . Høye nivåer av kolesterol i blodet (hyperkolesterolemi) øker risikoen for hjerte- og karsykdommer. Høyt kolesterol, også referert til som hyperlipidemi eller Hdl kolesterol, kan skyldes både gener og livsstil. Få informasjon om symptomer og behandlinger her.


Hvor høyt kolesterol du kan tillate deg er avhengig av din alder, kjønn og andre. Det finnes ikke noen pålitelige tegn på høyt kolesterol og aterosklerose før . Tegnene på høyt kolesterol kan bare bli avdekket gjennom en blodprøve, som undersøker lipider og fett i blodet. En typisk test ville undersøke nivået av LDL og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg