fredag 11. mars 2016

Kaffe amming

At du drikker 2-kopper kaffe om dagen mens du ammer, har liten innvirkning på babyen. Men et høyt inntak av koffein kan føre til at barnet blir rastløst, urolig og . Kombinasjonen av kaffe og amming kan ødelegge babyens søvn.

Men en kopp kaffe eller to kan du nyte med god samvittighet, selv om du . Tror det går helt fint om du drikker litt mer i dag. Kaffe og amming - Amming og flaske - Forum21. BufretLignendeNår du ammer, har du behov for å spise litt mer mat for å tilføre de.

Inspirert av et annet innlegg her, så lurer jeg på dette med amming og kaffe. Ser at det er flere her som ikke drikker kaffe. Kaffe, te og cola og såkalte energidrikker inneholder koffein. Maksimal anbefalt mengde under graviditeten, og når man ammer er 100-2mg . Selv om du ammer, er det viktig at du ikke bare tenker på alt som er forbudt, men. Opptaket av jern hemmes av kaffe og te (svart).


Det eneste man MÅ holde seg unna når man ammer er alkohol og. Opptaket av jern hemmes av kaffe og av svart te. Det anbefales eventuelt å amme før alkohol blir inntatt og å vente en tid før neste amming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg