torsdag 31. mars 2016

Åpningstider galleriet

Nedenfor finner du en oversikt over alle butikkene som er å finne på Galleriet. Fra i dag og til tirsdag får du også halv pris på alle . Galleriet, Bergen Storsenter, Xhibition, Kløverhuset, Sundt, Telegrafen og hundrevis av butikker og restauranter i .

Her kan du se avvik i ordinære åpningstider ved helligdager og lignende. Ordinære åpningstider er 09:til 21:00. Jeg og Jarle blåste nytt liv i Designforevig-butikken Galleriet da vi tok over det tradisjonsrike varehuset i. Kunstgalleriet er lett tilgjengelig for publikum, og åpent hver dag i kafèens åpningstider.


Galleriet er en naturlig del av foajèen og brukes også til servering ved . Finn ut driftstimer Deguy, Bergen, 50GALLERIET, Deguy Bergen.

Se åpningstider, veibeskrivelse og få oversikt over utstillinger og kunsten vi har utstilt i Galleri Fineart. Galleri Geitodden viser og formidler salg av kunst for flere kunstnere. Galleri Soon ligger i Meierigården (fra ca.1750) i idylliske Son sentrum. Vi har separatutstillinger gjennom hele året i galleriets 2. Markus Lantto - kroppstemperatur kronhjort kl.


I det faste galleriet viser vi utstillinger med kunst fra egen samling. Galleri Langegården har ikke utstilling for øyeblikket. Galleri Nobel er et kunstgalleri og rammeverksted som ligger i Henrik Ibsens gate i Oslo sentrum, mellom Slottet og Solli plass. Bikubå i Hillevågsveien 7 Stavanger Tlf.


Vi har nå åpent i galleriet og kaféen også onsdager og lørdager. GALLERI SVAE Nedre Torvgate 1 28Gjøvik ÅPNINGSTIDER Åpent etter avtale. Bodøgaard – kunst kultur gjør endringer i forhold til åpningstider og drift i 2016.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg