tirsdag 22. mars 2016

Magesmerter symptomer

Som regel er magesmerter ufarlig, men har du flere symptomer bør du oppsøke lege. Typiske symptomer ved cøliaki er løse og hyppige avføringer, magesmerter, vekttap og slapphet. Mange er syke i flere år før de får diagnosen.

Akutt abdomen, eventuelt kronisk abdomen. Magesmerter er et uspesifikt symptom og opptrer ved alle akutt oppståtte sykdomstilstander i buken. Smertene er ofte ledsaget av andre symptomer fra fordøyelseskanalen, som kvalme, oppkast eller endret avføring. Opplever man ofte magesmerter, kan det være lurt at det foretas en .

Vær sikker på at magesmertene dine ikke er noe mer alvorlig. Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger. Magesmerter er et symptom som i prinsippet kan skyldes mange ting. Det ligger mange forskjellige organer i mageregionen som kan gi smerter. Når det gjelder kroniske magesmerter, legger vi stor vekt på tilstedeværelsen av.


Magesmerter som varer i mere enn fire-seks uker kalles kroniske. Vi gir deg informasjon om symptomene og hvordan du effektivt kan bli kvitt marken. Typiske symptomer er kvalme, oppkast, magesmerter og diaré som oppstår .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg