torsdag 10. mars 2016

City syd tiller

The Body Shop Ticket Tiller Blomster Tropehagen Zoo VITA Yes! Tiendeo i Tiller › KjøpesentreBufretLignendeFå rabattkoder og finn de beste katalogene og tilbudene fra City Syd i Tiller. City Syd ligger på Tiller sør for Trondheim, og er et av Norges største kjøpesentre.

Her kan du lete etter gode tilbud i butikker fordelt på 38. Kontaktinformasjon for City Syd Kjøpesenter Tiller, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. City Syd finner du i kjøpesenteret City Syd på Tiller.


Her eier og disponerer TRONDOS ca av senterets totale areal.

City Syd er et norsk kjøpesenter som ligger i utkanten av Trondheim. Brilleland Tiller tilbyr alt innen briller, solbriller, kontaktlinser og synstester. Brilleland Tiller ligger ved siden av City Syd og har felles parkering med . City Frisør AS er en stor salong med mange kreative og dyktige frisører.


Vi åpnet på City Syd i september 198 og har drevet stødig her siden den gang. City Syd ligger på Tiller-området, ca km sør for Trondheim, og er blandt Norges største kjøpesentre. En stor Coop OBS sammen med et godt utvalg av butikker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg