mandag 28. mars 2016

Malaria symptomer

Malaria er en akutt infeksjonssykdom, som skyldes en blodparasitt som blir. Symptomene på malaria kan i begynnelsen minne om influensasymptomer, og er . Hovedsymptomet ved malaria er feber, og hos mange pasienter er feberen det eneste symptomet. Symptomene ved malaria skyldes hovedsakelig sprengning av en mengde røde blodlegemer som frigjør hemoglobin og kalium. Gå til Symptomer og forløp - Symptomene ved malaria skyldes hovedsakelig sprengning av en mengde røde blodlegemer som frigjør hemoglobin og . Har du vært i et malariaområde og får feber?


Da skal du ikke tvile – med oppsøk lege hvis du får slike symptomer og mistenker at du er smittet . Hvis du har malaria, trenger du behandling med malariamedisiner. Malaria skyldes en liten parasitt som spres via myggstikk. Symptomer på malaria; Hvordan kan jeg forebygge malaria?


Malaria er en febersykdom med influensalignende symptomer. Den syke utvikler anfall med feber, utilpasshet og komplikasjoner som kan være . I 20estimerte WHO at 1millioner mennesker fikk malaria og at. Symptomer på malaria; Forebygging mot malaria; Behandling av malaria; Når bør du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg