mandag 7. mars 2016

Er jeg gravid

Det skjer en rekke endringer i kroppen når du er gravid. Det vil også være forskjell fra det ene svangerskapet til det andre hos . Selv om man registrerer ett eller flere gravidtetssymptomer, behøver det ikke å bety at man faktisk er gravid.

Her har vi samlet alle artikler om er-jeg-gravid for deg. Sist publiserte artikkel er: Har du glemt å ta p-pillen. Det finnes mange symptomer på at du er gravid.


Kvalme, uteblitt menstruasjon og trøtthet er bare noen av dem.

Finn ut når du har termin, når du ble gravid - og hvilke andre datoer som er viktige i svangerskapet ditt. Gjennomsnittlig varer et svangerskap i uker. Først og fremst må det sies at ingen kan fortelle deg helt sikkert om du er gravi med mindre du tar en graviditetstest. Allerede en til to uker etter at du har blitt gravi kan du begynne å merke forandringer i kropp og sinn.


Men ikke alle merker disse forandringene. Jeg er prøver og på jakt etter symptomer. Noen som vet om det kan komme noen symptomer allerede i første uke?


Den sikreste måten å avgjøre om du er gravid er å ta en graviditetstest. Du kan selv teste urinen din eller du kan ta den med til legekontoret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg