onsdag 30. mars 2016

Solbriller til baby

Behagelige solbriller med maksimal beskyttelse. Solbriller er både mote og en viktig del av å beskytte øynene mot solens skadelig stråler. Vi anbefaler solbriller med mørke linser og god sidebeskyttelse.

Stor test av solbriller til barn i Foreldre barn. Det er store forskjeller på kvalitet og pris på testens solbriller til barn. Solbriller til baby skrevet i Småtroll 0-år: Kjøper dere det?


Lillemor er mnd nå og tenkte på om kanskje solbriller er lurt å ha nå i sommer.

Forum › Termin- og barselklubber › 20› Desember 2014BufretLignende9. Lurer på om det kan være lurt å kjøpe solbriller til jenta vår. Hun skal jo ikke være i direkte sollys men lyset er jo så.


Solbriller er selvfølgelig et viktig tilbehør selv for de minste når solens stråler lyser og kan skade. Våre solbriller for barn er mer holdbare enn f. Mokki solbriller baby lyseblå M (Blue block Lens ). Mokki solbrille baby turquoise S (Polarisert lens). Mokki solbrille baby turquoise S (Polarisert lens) er en solbrille til baby.


Miljøvennlig og komfortable solbriller med høy kvalitet for baby.

Zoobug, Rocket og Baby Banz ble skapt med fokus på barnas øyne. Barnas fantasi fanges i disse fargerike og kreative designene som alle har UV400 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg