tirsdag 22. mars 2016

Kjøp kondomer

BufretLignendeOversett denne sidenKjøp kondomer, glidemiddel, intimpleie og hjemmetester til virkelig lave priser med rask og diskret levering hjem. Vi har kondomer for alle størrelser, form og . Her kan du bestille gratis kondomer sendt hjem til deg.

Kondomene sendes i en diskret konvolutt og levering skjer innen en uke fra bestilling. Kondomer billig og diskret fra alle verdens produsenter. Her finner du et utvalg av kondomer med god kvalitet og følelse.


Som storforbruker av kondomer - det går fort et par 10-packs i uken - må jeg ofte innom nærbutikken for å kjøpe gummi.

Jeg bor forsåvidt i en folkerik bydel med . Her jeg bor er det veldig langt til noe kondomeri (selv om jeg neppe ville gått inn på et slikt sted heller, for flaut!). Det koster deg ofte mer å droppe dem, men å kjøpe kondomer på sparket kan også bli en relativt dyr affære. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten? Det kan være aktuelt å kjøpe nødprevensjon i butikk eller på apotek hvis dette skjer. Kjøp RFSU Profil Kondom stk hos Vitusapotek.


Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Ved å kjøpe kondomer i nettbutikken til Kirkens Nødhjelp, kan du støtte arbeidet med å stoppe spredning av HIV og aids i fattige land i Afrika, . I dag skulle jeg kjøpe inn en tipakk med kondomer før jeg legger ferden mot syden med dama.

Siste innkjøp skulle gjøres i dag, og det aller . Nordmenn er dårligst på statistikken når det gjelder bruk av kondom. Det kan kanskje skyldes at kondom er så flaut å kjøpe over disk mens . Hører du med til dem som kjøper mange andre varer når det egentlig er kondomer du skal ha? Kondomet er en ufarget, profilert latekskondom med pakning.


RFSU-kondomer er et av de mest solgte kondommerkene, og står for høy kvalitet. RFSU Grande er et ekstra romslig og sikkert kondom, med bedre passform og . Kjøp kondomer online - ShytoBuy tilbyr latekskondomer i alle størrelser og modeller. Kjøp kondomer fra vårt utvalg av kondomer fra Durex for sikker sex og . RFSU Profil kondomer (Se flere produkter i dette tilbudet). RFSU Profil er et skreddersydd kondom som klemmer rundt penishodet og gir økt følsomhet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg