onsdag 19. juli 2017

Hvordan begynner vannkopper

Brennkopper begynner som små blemmer, som etter hvert fylles med puss. Foto: NTB Scanpix 9) Hvordan skal man behandle vannkopper? Barn smitter hverandre med vannkopper uten at du skjønner det.

Det begynner i ansiktet, og sprer seg så til resten av kroppen. Men hvordan kan foreldre lindre plagene for et barn som har vannkopper? Kan det være vannkopper, eller hvordan skal jeg vite hva det er? Men de har også begynt som små røde prikker på mage, rygg, ansikt, .

Utslettet er ofte kløende; Utslettet begynner som små røde prikker som i løpet av noen timer utvikler seg til blærer. Vannkopper gir utslett, sykdomsfølelse og ofte feber. Utslettet begynner ofte som røde flekker på brystet som sprer seg over hele kroppen.


Vannkopper er en av de mest smittsomme barnesykdommene. Den begynner med lett feber eller hodepine, og etter få timer kommer det kløende utslettet: små, røde prikker som. Hvordan legge til rette for at eldre søsken ikke blir sjalu? Om det er vannkopper, burde de ikke bli blemmer snart?


Og den begynner med knallrøde kinn, og utslett i kinna. Vannkopper begynner med at den syke får utslett i ansiktet og på kroppen.

Vannkopper er den mest smittsomme av alle barnesykdommene. Hvordan bør du forholde deg dersom du eller noen i din familie har en smittsom sykdom, og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg