mandag 30. januar 2017

Klør i øynene

Røde, kløende og irriterte øyne – vanlige symptomer på allergi. Symptomene kommer som oftest på kvelden, i form av kløe. I tillegg til at øynene føles tørre, er svie, kløe, irritasjon og rødhet vanlig.

Noen får en følelse av å ha rusk på øyet. Enkelte kan også være plaget av tåreflod. Men gnir du øynene for hardt eller for ofte, kan det føre til problemer. Vet du ikke hvorfor du klør i øynene, bør du oppsøke optiker eller lege, .

Her er fire årsaker du bør ta på alvor hvis ditt barn klager over at øynene klør. Det ene øyet klør noe helt vanvittig, jeg klarer ikke å sitte stille, klarer ikke å tenke på noe annet- det klør så voldsomt at det nesten gjør vondt. Hvor ofte føler du sandfølelse eller kløe? Jeg har de siste dagene begynt å klø noe helt hinsides i øynene. Lillegutt har en tendens til å klø seg mye i øynene.


Særlig når han er trøtt, men også ellers. Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold. Nysing, rennende nese, kløende øyne og tretthet.


Jo da, dette er de mindre hyggelige vårtegnene stadig flere av oss hilser på.

Først merket jeg at det begynte å klø ved vipperoten på øyelokket etter at jeg hadde fyllt på nye vipper. Ett eller annet har skjedd med øyet mitt. Jeg klørgraver, og det blir bare verre og verre.


Det er ett eller annet sånn innnerst i øyekroken s. Atopi kan ramme dyr i alle aldre, og det vanligste symptomet er kløe. Dyrene klør seg som i hovedsak i armhulene, i lysken, rundt øynene og biter seg på . Når nesen renner og øynene klør, er det om å gjøre å komme raskt i gang med behandling. Det fins mange ulike produkter mot pollenallergi uten resept.


Leo klør seg så fælt i øynene hele tiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg