onsdag 18. januar 2017

Hva er rosacea

Tilstanden debuterer med rødming og eventuelt flushing sentralt i ansiktet. Vi vet fortsatt ikke hva som er årsaken til rosacea, men sykdommen kan være en kombinasjon av arv og miljø. Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødflammet hud i ansiktet, særlig i pannen, på haken, over nesen og i kinnene.

Selv om rosacea er vanskelig å behandle, kan lidelsen forebygges og forbedres. Det er usikkert hva rosacea kommer av, men sykdommen er ikke smittsom. Ofte kan en forverring fremprovoseres av sol, varme, kulde, vin sterke krydder, . Rosacea er en inflammatorisk hudsykdom som stort sett forekommer i den sentrale regionen av ansiktet: nese, kinn, panne og .

Bilde av rosacea Vis større bildeRosacea er en kronisk hudsykdom, hvis årsak ikke er kjent. Sykdommen viser seg vanligvis ved at de små . Den heter Rosacea og her er en forklaring på hva det faktisk er: Rosacea. Rosacea er en særdeles kompleks og omfattende hudrelatert lidelse. Rødhet i ansiktet kan skyldes rosacea, en lidelse som i sin tur skyldes. Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødhet i huden i ansiktet.


Det finnes flere teorier om hva som forårsaker rosacea.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg