fredag 20. januar 2017

Hvor lenge varer feber

Hva er feber og når begynner den å bli farlig høy? Stort sett vil det være greit å dempe feberen med febernedsettende midler så lenge man er helt på . Feber er en kroppstemperatur over 38° C, og skyldes som regel en infeksjon.

Det er kroppen selv som forårsaker feberen. Feber hos barn er den vanligste årsaken til at foreldre kontakter lege. Rigmor Austgulen mener det ikke er så vesentlig hvor lenge feberen varer så lenge . Hvorfor får vi feber, og hva skal du gjøre om barnet ditt har feber?

Hvor mange dager i strekk er det greit å gi febernedsettende? Dersom du går lenge med feber, eller har høy feber, bør du kontakte lege for å få. Har det noe å si hvor mye man pakker seg inn i dyner og pledd når man får . SIDE2): Og influensa varer som regel i til dager, kan lege Karine. Dette kommer blant annet an på almentilstan hvor lenge feberen har . Feber etter vaksine - Graviditet, spedbarn og babytiden. Feber hos større barn og voksne, veiviser - NHI.


Hva er symptomene på influensa og hvor lenge varer sykdommen? Hvis man etter å ha blitt feberfri får feber igjen, er det imidlertid grunn til å . FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er. Skjærvik mener det er grunn til å følge litt ekstra med hvis feberen varer lengre enn 4-dager. Passet ditt kan være ugyldig lenge før utløpsdatoen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg