torsdag 12. januar 2017

Blemmer i huden

Små blemmer i huden kalles på fagspråket for vesikler, mens større blemmer kalles bullae; Dannelse av vesikler og bullae kan være uttrykk for sykdom i huden . For dager siden - Blemmesykdommer, bulløse sykdommer, gruppe av kroniske hudsykdommer karakterisert av spontant oppståtte væskefylte blemmer i huden, . Blemmer er små, væskefylte puter som kan opptre på huden.

Væsken i disse blemmene kan være klar, hvit, gul eller blandet med blod. Har problemer med blemmer med gul væske i. Informasjon om hudsykdommer som gir blemmer i huden. Hudlidelsen arter seg som forbigående, røde og kløende hevelser i de dypere lag av huden. Disse hevelsene kan forekomme overalt på kroppen: I ansiktet, på . Voksne får oftest håndeksem; huden blir rø klør, det kan komme små kløende nupper og væskende blemmer, senere også skorpedannelse, hudfortykninger . De såkalte brennkopper, eller impetigo som er det medisinske navnet er blemmer som skyldes en infeksjon med bakterier i huden.


Amy Stinton fra Portsmouth i England fikk sjokk da hun så huden til sin 1-år gamle sønn Oliver: Huden til det lille barnet var dekket av blemmer. Det er en lang rekke hudsykdommer som gir blemmer i huden. Ordet blemmesykdommer hentyder på en egen gruppe med kronisk blemmedannelse og sår. Epidermolysis bullosa er fellesnavnet på en gruppe sjeldne arvelige hudsykdommer som karakteriseres ved at det dannes blemmer i ulike lag av huden.


Brukere av illegale rusmidler - inkludert metamfetamin, crack, kokain og andre 'overdel - kan utvikle infiserte huden sår eller blemmer i ansiktet, halsen, . Eksem - små blemmer under huden på hender og føtter skrevet i Skravlesiden: Noen med erfaring?

En samlebetegnelse på kviser og urenheter i huden, alt fra små. Infeksjonen gir små, væskefylte og røde blemmer som kan klø og være . SVAR: Hei Mye tyder på at denne leken har ført til en alvorlig reaksjon i huden din. Slike reaksjoner vil som regel gå tilbake av seg selv, men det kan sette seg . Væske fyller rommet i mellom hudlagene mens huden repareres.


Det kan klø og huden vil føles ubehagelig og varm. Men når huden min har vent seg til varmen går eksemen bort. Det er ikke annet enn at huden blir mindre elastisk av solen, så svetten som . Brennkopper (impetigo) er væskefylte blemmer eller sår i huden som skyldes infeksjon med bakterier.


Brennkopper smitter lett og barn bør holdes hjemme til . Vi har ei engelsksetter tispe som har fått endel væskefylte blemmer under buken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg