torsdag 12. januar 2017

Pris p stav

Hva koster p-piller, p-stav eller spiral? Prisreduksjonen du har krav på, regnes ut på apoteket og trekkes fra i kassen når du skal betale. Det finnes to typer p-staver på markedet.

En type har en hormonstav, den andre har to. Felles for dem begge er at de settes inn under huden på innsiden av . P-staven Nexplanon er et enkelt og fleksibelt P-stav implantat på cm x. Spiral og p-stav vil nå bli enten mye rimeligere eller gratis for unge kvinner,. Har lest at de koster 13kr for en som varer i år MEN at etter 1. P-stav er en av de enkleste og sikreste prevensjonsmidlene. P-stav og sterilisering av menn, som er andre og tredje dyreste investering.


P-stav inneholder kjønnshormonet gestagen og den virker først og fremst ved at hormonet hindrer eggløsning. P-stav settes av lege eller helsesøster og kan sitte . Norske leger brukte feil metode for å sette inn prevensjonsmiddel. P-stav er en prevensjonsmetode som innebærer at en eller to tynne (fyrstikkstore) plaststaver legges inn under huden på innsiden av den ene overarmen.


Helsestasjonen for unge kan nå skrive ut p-staver til unge jenter i Hamar. Kari Jæger sier prisen på rundt tusen kroner kan virke skremmende, .

Langtidsvirkende prevensjon som p-stav eller spiral virker i tre eller fem år før de må byttes ut, noe. Tidligere i dag var jeg å hentet p-staven på apoteket. Laang eske, og nysgjerrig som jeg var måtte jeg se på det her monsteret da jeg kom hjem.


Alt i alt angrer jeg ikke på at har p stav. Noen her som vet hva det koster og sette inn p-stav. BufretLignendeLoette, Microgynon og Oralcon er de p-pillene som Statens legemiddelverk anbefaler. P-staven inneholder kjønnshormonet gestagen, og virker ved å hemme . INNLEGGE P-STAV HOS GYNEKOLOG (INKL. P-STAV KOSTNAD) funnet sortert etter pris - Finn de beste prisene og korteste ventetidene i vår . Kondomer kan fås gratis hos helsesøster og helsestasjon for.


P-stav typen implanon som varer i inntil tre år koster ca 12kr, mens . P-staven er et hormonbasert prevensjonsmiddel for kvinner. Både Implanon og Jadelle inneholder en variant av hormonet gestagen. Oversikten viser også årspris på de ulike p-pillemerkene.


En liten plaststav settes inn under huden og virker i tre år. P-stav er en tynn stav av vinyl som inneholder små mengder av gestagenet etonogestrel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg