torsdag 26. januar 2017

Astma og allergi

Alt du trenger å vite om astma, allergi, eksem, kols, inneklima og uteluft. Astma kan føre til gjentatte episoder med hoste, tetthet i brystet, tung pust eller. Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere.


Allergi innebærer at kroppens immunforsvar reagerer på naturlige og i utgangspunktet ufarlige stoffer. Astma og allergi kan gi symptomer som tung pust, hoste, kløe, tett nese og utslett. Det finnes behandling mot plager knyttet til astma og allergi. Mange astmatikere har også allergiplager (allergisk rhinitt), og motsatt. Hvis du fortsatt har plager av din astma eller allergi etter at behandlingen er igangsatt, les . Astma, Allergi og eksem gir tips og råd for astmatikere, allergikere og de som sliter med eksem.


Allergi og astma er noe som rammer mange. Det finnes gode råd for forebygging av reaksjoner og anfall og hva du skal gjøre dersom anfallene finner sted. Astma og allergi er et voksende problem i Norge i dag.


Over av barn i Norge har, eller har hatt astma før de har fylt år. Allergi er en tilstand der kroppens immunforsvar reagerer unormalt eller for kraftig på et stimulus. Noen barn får astmasymptomer ved forkjølelse, såkalt forkjølelsesutløst astma.

Hvordan unngå å trigge symptomene i vinterhalvåret, når forkjølelse kan virke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg