tirsdag 10. januar 2017

Symptomer på livmorhalskreft

Tidlige stadium av livmorhalskreft gir sjelden symptomer. Symptomer på og årsaker til livmorhalskreft. HPV og vaksine mot kreft i livmorhalsen, undersøkelse og diagnose.

Symptomene på livmorhalskreft kan variere fra kvinne til kvinne og avhenger av hvor langt sykdommen har kommet. Livmorhalskreft på et tidlig stadium gir ofte . Smerte og uregelmessig menstruasjon er det vanligste tegnet. Celleforandringer kan være forstadier til kreft i livmorhalsen.

Livmorhalskreft utvikles oftest langsomt over 10-år. Det begynner med en celleforandring på livmorhalsen. Og kom rett inn på sider om livmorhalskreft. Leste om symptomene, og fikk noe sjokk da jeg så at jeg har alle symptomene, bortsett fra det med . Livmorhalskreft i tidlig stadium gir sjelden symptomer. Dersom man får symptomer er det ofte fremskreden kreft.


DEN SNIKENDE KREFTFORMEN: Livmorhalskreft kan kun oppdages om. Livmorhalskreft gir først symptomer når kreften er langtkommen. Symptomer på kreft i livmorhalsen kan være blodig og illeluktende utflo blødning mellom menstruasjoner, etter samleie eller etter overgangsalderen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg