tirsdag 31. januar 2017

Sopp hos barn

Candida albicans er en gjærsopp, og candidiasis er den vanligste typen. Hos barn med bleieutslett kan sopp trenge gjennom huden og forårsake . Vært hos lege ganger, få beskjed om å bruke kremer, men en uke etter.

Legen mener det er typisk sopp og at disse kremene er det eneste . Sårhet i underlivet hos småjenter - Lommelegen. Størst sannsynlighet er det at det kan være soppinfeksjoner. Jeg er en kvinne på år, og gravid med vårt tredje barn.

Kløen hun prøver å beskrive høres for meg ut som sopp. Har aldri hørt om noen som har blitt smittet av sopp i underlivet uten at. Men du vet vel at sopp kan oppstå hos noen uten at man blir smittet . Symptomene på sopp i underlivet kan være kløe som utvikler seg til en brennende fornemmelse ofte ledsaget av hvit. Trøske er en soppinfeksjon i munnslimhinnen og ses som et hvitt belegg inni.


Trøske hos spedbarn gjør normalt ikke vondt, men kan irritere barnet i . Hvordan vet man om barnet har sopp i munnen? Og så ville jeg sjekket munnen hennes etter tegn på sopp, og jeg ville.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg