mandag 30. januar 2017

Chlamydia i halsen symptomer

Klamydia er blant kjønnssykdommene som kan smitte til halsen ved oralsex. Symptomene i halsen ligner vanlig forkjølelse, med hosting og . Hvor raskt kan man få symptomer dersom man har fått klamydia i halsregionen?

Klamydia er en seksuelt overførbar sykdom som rammer mer enn millioner mennesker i året i USA. Klamydia i halsen smitter gjennom ubeskyttet samleie, hvor en av partene allerede er infisert med klamydiabakterien. Man kan også få klamydiainfeksjon i halsen etter å ha blitt smittet ved munnsex, eller i endetarmen etter analsex.


Man har også sett at klamydia smitter ved munnsex og analsex, som gir symptomer fra hals og endetarm, men dette er mindre vanlig.

De fleste som blir smittet av klamydia er altså uten symptomer, men de. En sår hals kan være et symptom på klamydia i halsen, men det er mer sannsynlig at du vil ha noen symptomer i det hele tatt med en chlamydiainfeksjon, . Kan man få klamydia eller gonore i halsen hvis man kliner med en person som har disse. Symptomene oppstår 2-dager etter smitte.


Selv om tittelen antyder et intenst sykdomsbilde, så vil de fleste tilfeller av betennelse i livmorhalsen ha beskjedne eller ingen symptomer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg