fredag 20. januar 2017

Behandling av akne

Ved aknebehandling er det viktig å redusere komedondannelsen (hvite og svarte hudormer) og påvirke andre ugunstige forhold i huden. For de som er hardest rammet kan ubehandlet akne føre til arrdannelse, depresjon og sosiale problemer. Det finnes effektiv behandling fra hudlege som gjør .

Det er flere kremer og oppløsninger som brukes til behandling av kviser (akne vulgaris). Informasjon om behandling av kviser (akne) skrevet av vre hudleger. Dersom rens av huden og behandling med hudpleieprodukter ikke er nok, eller . Det finnes flere typer akne og flere behandlingsmåter.

Vi hjelper deg med å finne riktig behandling. De med mer uttalt akne behandles i tillegg med tabletter. Det tar flere uker før man ser effekt uansett behandlingsmetode, og det er ikke uvanlig . Hudeksperter mener flere burde fått samme behandling.


Isotretinoin bør vurderes hos alle med arrdannende akne som har prøvd antibiotika . Legemidler i praksis - Akne er en hyppig hudlidelse – av ungdom og yngre voksne i alderen – år er affisert (1). Behandling av acne er en påvirkningsbehandling og ikke en kurativ behandling. Det betyr at behandlingen demper problemene, men fjerner ikke tendensen til . Alt du trenger er rask reaksjon som vil hjelpe å eliminere akneproblemer.

Akne er en hudsykdom og behandling avhenger av størrelse og type hudproblemer. Mens laserbehandling av arr er en effektiv metode og et godt alternativ til tradisjonell behandling, er laserbehandling av atrofiske arr forårsaket av akne eller . I tillegg behandles alvorlig akne med medisiner, eksempelvis Roacutan eller tetracykliner. Sistnevnte blir ofte brukt der pasienten har såkalt . Akne i form av t ex finnar och pormaskar kan begränsa livet. Här kan du läsa om olika läkemedel för behandling av akne. Akne är en inflammatorisk sjukdom som uppstår i de gemensamma utförsgångar för talgkörtlar och hårsäckar som finns i huden, främst i ansiktet och på halsen, . Mengden av kviser (akne) øker og når sitt maksimum i - 19-årsalderen.


Tidlig og god behandling kan derfor være viktig. Vi er utelukkende fokusert på aknebehandling og behandling av aknearr. Behandling med läkemedel; När ska jag söka vård? Undersökning hos läkare; Vad beror akne på? Behandling av akne krever skånsom tilnærming.


For å bli kvitt akne må huden behandles skånsomt. I tillegg bør noen få, enkle regler følges daglig:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg