torsdag 26. januar 2017

Søvn baby 6 mnd

Nå kan barnet lære å sove 11–timer om natten samt 2–ganger på dagtid. Ikke legg ettermiddagsluren for sent på dagen, den bør være . SOV GODT: Når barnet er mellom seks og tolv måneder er det på tide å slutte med nattmat - noe som ofte er en utfordring. Det er få ting som kan måle seg med lyden av en baby som sover godt. Babyen vokser og kan nå klare seg lenger uten mat.


Datteren vår er nå drøyt mnd og våkner ganger på natta,. Hun må som regel ammes i søvn, men får henne av og til til å sovne selv.

Lurer på hvordan andre gjør det med mat og søvn. GENER BESTEMMER SØVNEN: Hvor lenge babyen din sover om natten, er i stor grad bestemt av. Søvnrutiner fra barnet er cirka måneder. For lite søvn på dagen kan gjøre barnet trøtt lenge før leggeti og kanskje også.


Men det er forskjell på litt sutring som går over, og at babyen skriker i panikk. Når babyen er 3-måneder kan babyen gjerne ligge på eget rom å sove. Dersom man bysser eller sitter på sengekanten når babyer er over 6 . Ofte lurer man på om barnet får nok søvn, eller om det sover for mye.


Hvis en seks måneder eller eldre baby våkner fem-seks ganger hver natt, kan det dog . Hvor mye søvn sånn ca trenger en mnd gammel baby på dagen? Jeg prøver å ikke la han sove etter kl siden han legger seg så tidlig og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg