fredag 13. januar 2017

Mat som gir luft i magen

LUFT I MAGEN: Personer med en irritabel tarm kan oppleve problemer med mye luft i magen og mange . Det er matvarer som kan forebygge denne plagen, og det finnes også matvarer du bør unngå fordi de gir ekstra luft. Visse matvarer øker sjansen for luft i magen.

Dette gjelder: Belgfrukt som linser, bønner og erter. Nederst i denne artikkelen kan du lære mer . Ulike fordøyelsesplager som luft i magen og treg mage slik du nevner er svært. Prøv å finn ut hvilke matvarer som gir deg plager, og unngå å velge bort de .

SIDE2:) Med riktig mat kan du ende opp med flatere mage. Svelging av luft kan også bidra til at du føler oppblåst. Innvandring før skolealder gir bedre sjanser i Norge. Det tilfører rett og slett magen luft, og mange føler seg også oppblåst etter at man har drukket brus, . Eksperten kan fortelle at oppblåst mage skyldes økt mengde gass i den. Han forklarer at en del av gassen kommer fra luft vi svelger med mat og drikke.


Plages du av mye luft i magen, bør du holde deg unna denne maten. Drikke med kullsyre kan skape unødvendig mye luft i magen. Fermentert mat og drikke gir et tilskudd av mange nyttige bakterier i sin .

For mye luft i mage-tarmkanalen gir ubehag knyttet til raping, promping,. I tillegg produserer tarmbakteriene gass når enkelte matvarer fordøyes i tykktarmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg