tirsdag 17. januar 2017

Atopisk eksem barn

Dersom en eller begge foreldre har atopisk eksem, øker risikoen for at barnet skal utvikle det til 60-. Atopisk eksem er en tilstand med tørr, kløende og betent hud som oppstår hos personer. Atopisk eksem rammer særlig små barn, og kalles da barneeksem.

Barneeksem forekommer som navnet sier mest hos barn. Hos de fleste forsvinner eksemet før man blir voksen. Atopisk eksem er en tilstand med tørr, kløende hud som særlig rammer barn.


Det finnes god behandling som kan lindre symptomene.

Atopisk eksem er en kronisk hudsykdom med et svært varierende sykdomsforløp. Forekomsten er størst blant barn, og cirka 15- opplever å ha hatt atopisk . Atopisk eksem, også kalt barneeksem, er en vanlig lidelse hos små barn. Det rammer ca av barn i første leveår. Huden til babyer med atopisk eksem mangler naturlig smøring.


Derfor er det viktig å tilføre huden nok . Jeg er født med atopisk eksem og er nå år og sliter fortsatt. Har nå en sønn på år som får utslett på . Barn med atopisk eksem, hvilken krem bruker dere.

Solkrem til hud med atopisk eksem, noen som er bedre enn andre. A447BufretLignendeÅrsaken til atopisk eksem er ukjent, men hudsykdommen er sterkt arvelig og forekommer ofte sammen med allergi og astma. Eksem kan være en utfordring både for barn, foreldre og behandlere. Atopisk eksem kan forekomme hos barn fra tidlig spedbarnsalder og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg