onsdag 25. januar 2017

Straen senteret

Straen Senteret tilbyr spennende butikker som gjør at senteret blir det beste utgangspunktet for en handletur i byen. Spinn Vinn hver helg på Straen Senteret! Hovedpremie; Reise for til fantastiske LAS VEGAS!

Nye vinnermuligheter hver eneste lørdag mellom kl. Hos MENY får kundene hele handlelisten på ett sted. Både Straensenteret og Ankerkvartalet skal bygges om og utvides.


Ankerkvartalet er det kvartalet der Posten i Stavanger sentrum ligger i dag.

Kontaktinformasjon for Straen Senteret Stavanger, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Du finner blomster til hverdag og fest i vår blomsterbutikk i STAVANGER, Mester Grønn Straen Senteret. Bestill på nett og få levert blomster på døren i . Våre dyktige frisører hjelper deg med å oppnå de resultater du ønsker. Vi er alltid oppdatert på allt innen hår og trender. Helgø MENY Straen - Lars Hertervigs gate 40STAVANGER.


VIDEO: Til neste år starter det største byggeprosjektet i Stavanger sentrum på år. Ankerkvartalet og Straensenteret skal bygges om og . Ser du etter ◴ åpningstidene til Sport 1?

Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Sport i Straensenteret, Lars Hertervigsgate i på Tiendeo. Slik er planene for det nye Straensenteret i Stavanger. Finn priser, åpningstider og kart for all parkering i Straen Senteret i Lars Hertervigs gate og for alle andre parkeringsplasser, gateparkering, parkometere og . Interoptik Straen tilbyr alt innen briller, solbriller, kontaktlinser og synsundersøkelser. Velkommen til oss i Interoptik Straensenteret.


Eiendom og arkitektkontoret Snøhetta har i lengre tid ønsket en utbygging av Ankerkvartalet og Straensenteret, hele området mellom . Gjør deg klar for endringer i Stavanger sentrum når Øgreid Eiendom skal transformere hele området fra Straensenteret og rundt Ankerkvartalet. Straen Senteret tilbyr over 1parkeringsplasser under tak. STAVANGER SENTRUM I BYUTVIKLING : Største byggeprosjekt på år. Når Ankerkvartalet og Straen-senteret nå skal bygges om og utvides .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg