onsdag 11. januar 2017

Vondt i brystet når jeg hoster

Bronkitt kan gi smerter i brystet og søvnproblemer. Når kroppen forsvarer seg mot virus, blir slimhinnen i luftveiene betente og slimproduksjonen øker. Hovedsymptomet ved bronkitt er en vond hoste.

HOST OG HARK: SLimete hoste og tungpustethet er klassiske tegn på lungebetennelse. Sting eller smerter i brystet er også et typisk tegn. Smerter på siden av brystkassa eller bak i ryggen når du puster dypt inn eller hoste . Vanlige symptomer er hoste, sårhet og smerter i hals og bryst.

Enkelte får piping i brystet og har feber. Vel, dette er en vanlig klage blant folk med luftveisproblemer vanlige. En av de viktigste deler av kroppen, lungene, ligger i . Når jeg tenker over at jeg er tung i brystet blir det verre. Har vært forkjølet noen uker med hoste, nysing, sekresjon, feber. Er frisk igjen, men har vondt på venstre side av brystet (lungen?), spesielt når . Vi har flere hulrom, eller bihuler i ansiktsskjelettet, og det er når trykket øker.


Så har du feber og vondt i brystet samtidig som du hoster, kan det . Hoste og feber er typisk, og det kan også være smerter i brystet.

Følg diagrammet og få innblikk i hvilke spørsmål vaktlegen vanligvis vil stille når du ringer. I tillegg til de indre organene i brystet består brystkassen også av ribben og mange muskler som ligger i flere lag. Ved lungesykdommer vil det oftest også være hoste og tung pust samtidig; Det er også typisk at ved .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg