tirsdag 24. januar 2017

Tannproteser

Tannprotese (gebiss), er en billig løsning. Implantater og tannbroer er alternativer til gebiss. Ring 224249for en gratis konsultasjon.

Tannproteser - gebiss - tannlege - Sarpsborg. Tannprotese kan erstatte en eller flere manglende tenner, og kalles noen ganger gebiss. Les mer om tannproteser og få veiledende priser her.


Helprotese En helprotese erstatter alle tennene i en kjeve.

De fremstilles av tanntekniker i plastakrylat etter at tannlegen har . Dersom du har mistet alle tennene eller bare noen, kan du få laget en tannprotese (gebiss). TANNPROTESER - HEL- OG DELPROTESER Har du vurdert tannproteser som et alternativ? Tannproteser benyttes som oftest for å erstatte naturlige tenner . Eurodent Bergen lager nye proteser, helproteser og delproteser. Få bedre stabilitet med implantat og klikkprotese. Tannprotese er den rimeligste varianten for tannerstattning.


Rask og enkel løsning for manglende tenner. En protese erstatter manglede eller defekte legemsdele, så som en arm, et ben, en hofte eller manglende tenner – en tannprotese. Man kan skille mellom to hovedgrupper av tannproteser: – faste proteser – avtakbare proteser (som oftest utstyrt med klammere) .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg