torsdag 5. januar 2017

Feber og oppkast barn

Den vanligste årsaken til oppkast hos barn er mageinfeksjoner. I slike tilfeller er oppkastet ledsaget av diare og feber. Mageinfeksjonen skyldes som regel virus, .

Generelt om feber hos barnVi sier at et barn har feber når kroppstemperaturen til barnet er over 38. Feber hos barn er den vanligste årsaken til at foreldre kontakter lege. Mulige symptomer er feber, kraftig hodepine, nakkestivhet, lysømfintlighet, oppkast, . Der stod det at barn med feber ofte får ketose og dette resulterer i kvalme og oppkast. Sirkelen blir vond ved at det kvalme barnet ikke spiser . FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er. Hvis det har diare og oppkast kommer feberen fra en infeksjon i . Dersom barnet har vondt i magen, får høy feber, blodig oppkast eller blod i avføringen, skal du også ta kontakt med lege.


Her er alle de ekle tingene du stifter bekjentskap med når du får barn. Vann og lettbrus er ikke å anbefale om barnet har feber og oppkast. Omgangssyke hos barn skyldes som regel virus, og det aller vanligste viruset er rotavirus. Symptomene er oppkast, diaré og lett feber.


Det er ikke uvanlig at barn kaster opp - årsaken kan være alt fra vanlig.

Eventuelt feber, uttørring, magesmerter og dårlig allmenntilstand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg