tirsdag 7. juni 2016

Lett depresjon

Depresjon er en forstyrrelse i hjernen med endringer i hvordan hjernen arbeider. Ikke alltid så lett å oppdage; Viktige fakta om depresjon; Hvordan føler . Dersom du er trist over lang ti kan du være deprimert.

Under ser du noen symptomer på depresjon. Lett depresjon: Man oppfyller minst kjernesymptomer og minst tilleggssymptomer. Personen klarer de fleste hverdagslige ting, men er trist og nedstemt og . Det er lett å si at man er litt deprimert om dagen, men disse vet kanskje ikke helt hva det vil si å være deprimert, men tror at de er det.

Depresjon kategoriseres vanligvis i tre grader, lett, middels, tung. En lett depresjon kan forårsakes av for eksempel langvarig stress, familiære forhol akutt . Depresjon er den vanligste psykiske lidelsen. Depresjon deles ofte inn i lett, moderat og alvorlig depresjon. Depresjon er med andre ord en vanlig psykisk helseplage.


Men selv om det å overvinne depresjon verken er lett eller raskt gjort, er det langt i fra umulig. Man kan ikke klare det kun ved hjelp av ren viljestyrke, men likevel . Her leser du om vanlige depressive symptomer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg