tirsdag 28. juni 2016

Utslett som klør

Informasjon om tilstander som kan gi kle og utslett i huden. Har i ca dager hatt utslett som i perioder klør en god del. Er på innsiden av venstre lår ganske nær kneet.

Huden er litt ruglete der det klør og det svir litt når . Skabb gir kløe fordi kroppen reagerer med en allergisk reaksjon på midden. Det kan imidlertid ta flere uker før kløen oppstår. FUKTIGHETSKREM MOT KLØE: Det hjelper mot det meste, men ikke all kløe blir.

Disse utslett som klør er rødt og hovent og crusty sår forårsake. I noen tilfeller er disse sår blø og danner puss og noen . Kløe er en ubehagelig følelse som utløser en refleks til å klø. Sensasjonen ledes gjennom afferente, umyeliniserte . Blest, altså pust, fra alv betyr det egentlig. Helvetesild: Utslettet starter med kløe, prikking, sviing eller smerter i et avgrenset område av huden.


I løpet av tre-seks dager vil et utslett med . Når det gjelder utslett er det to grunnleggende spørsmål som hjelper deg å sortere ut hva det kan være. Det er viktig å finne ut om utslettet klør .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg