torsdag 30. juni 2016

Hvilken solfaktor

Holder det å bruke solfaktor 1 eller skal du for sikkerthets skyld bruke faktor hele tiden? Derfor bør du være ekstra obs på å bruke høy solfaktor her. Ifølge Stelander Skeie finnes det ikke noe klart svar på hvilken faktor som er best .

Vi har tidligere skrevet at det holder med solfaktor om du befinner deg i Nord-Europa. Se også hvilken UVA-beskyttelse solkremen tibyr. Det er faktisk ikke så store forskjeller på beskyttelsesevnen til for eksempel solfaktor og 5 men det er enkelte som alltid bør velge den . Snarveier: Hvorfor skal jeg bruke solkrem?

Hva er UV-stråler, og hvorfor er de skadelige? Her er en liten guide til hva slags solfaktor du bør bruke, som jeg håper kan være hjelpsom for dere som føler dere litt lost. SIDE2): Mattilsynet har analysert solkremer for å se hvor godt de beskytter mot tidlig aldring av huden (UVA-stråling) og solbrenthet (UVB-stråling). Sjekk hvilken hudype du har og hvor mye sol du tåler med CleverTan. Hvilken solfaktor trengs for å være i solen i X antall timer?


Slik unngå å lukte svidd: Nyttig app viser hvilken solfaktor du trenger. Solfaktor gjør at du kan ligge ganger så lenge i solen og beskytter . Ble anbefalt av hudpleier å bruke solfaktor i ansiktet, bruker Obagi sin. Best i test: Tidligere i år testet ForeldreBarn hvilke solkremer du.


De siste årene har det kommet et hav av kremer for barn med høy solfaktor. Det kan ofte være vanskelig å vite hvilke egenskaper man skal se etter for å finne. Når huden har blitt brun kan man eventuelt redusere solfaktoren noe.


Vi finner solkremer med ulik beskyttelsesgra såkalt solfaktor. Jevnt over stiger prisen på solkremen med . Jeg har alltid trodd at solfaktor er riktig å bruke på små barn, det er også det jeg har fått anbefalt på apoteket. De fleste plagg gir beskyttelse tilsvarende en solfaktor mellom og 30.


At solbrillene dekker øynene godt er viktigere enn hvilken type glass . Din hudtype er afgørende for, hvilken solfaktor du bør vælge. Vi har skrevet en lille guide til valg af den rigtige solfaktor, så du kan føle dig sikker i solen. Det er mye fokus på faktor og uv-drakter til barn. Men hvilken faktor solkrem bruker du selv?


Find ud af, hvilken solcreme der passer bedst til netop din hud og feriedestination. Få også flere gode råd til, når du skal vælge solcreme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg