tirsdag 28. juni 2016

Ullevaal

Velkommen til Ullevaal Stadion - nasjonalanlegget for fotball i Norge. NÅ er Ullevaal Stadion mye mer enn bare fotball. Vi er blitt et opplevelsessenter der man .

TerminlisteBufretLignendeDato, Kamp, Kamptype, Kampstart, Fakta. Vålerenga - Sandefjor Eliteserien, 18:00. Ullevaal stadion, Nasjonalanelgget for fotball i Norge.


Ullevaal Stadion er mye mer enn bare fotball.

Vi er et opplevelsessenter der man foruten . Ullevaal Stadion er et fotballstadion i Oslo i Norge. Det er hjemmebanen til Vålerengens Idrettsforening og herrelandslaget, i tillegg til at cupfinalen i herrefotball . BufretVelkommen til Ullevaal Senter, handelssentrum rundt Ullevaal Stadion. UBC er Norges største kurs- og konferansesenter.


Moderne møterom, supergod lunsj og personlig service. UBC er Norges største VIP Hospitality-konsept med moderne fasiliteter på Ullevaal Stadion. I samarbeid med Fursetgruppen gir vi deg en utsøkt . Klubb Ullevaal hos Ullevaal Stadion leveres av UBC.

Kombinasjonen fotball og matopplevelse gjør UBC til en unik arena for kundepleie, nettverksbygging eller . Finn og kjøp billetter til F Ullevaal Stadion, OSLO på ticketmaster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg