mandag 6. juni 2016

Temperaturmåler feber

Et termometer er et godt hjelpemiddel til å måle kroppstemperatur hos barn, voksne og dyr for å finne ut om man har feber. I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på. Temperaturmåling er en av de mest brukte undersøkelsesmetoder på .

Feber er en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner og er ikke en sykdom i seg selv. Det er ikke alltid hensiktsmessig å ta febernedsettende . Kroppens temperatur er en god indikator på sykdom. Feber defineres som temperatur over 38°C målt i endetarmen.

Test av termometer for å måle feber med: Bare av termometere er virkelig gode, og det er absolutt ingen sammenheng mellom pris og . Vi har testet termometere til å måle feber hos barn. Febersesongen er her for fullt, og det er lurt å ha et termometer for hånd som måler temperaturen til minstemann både korrekt og hurtig. I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på 3eller 38°C i. Oral måling, måling i munnen: Temperaturmåling i munnen er mindre . Det er lett å gjøre feil når du skal måle kroppstemperaturen.


I tillegg til feber kan den også måle temperaturen på luft, overflater og væsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg